Soorten Laptops


Voor iedereen is er een laptop, ben jij een gamer of een film-fan? Met een laptop zit je altijd goed. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten laptops verkrijgbaar. 

netbook

 

 

 

Netbooks

Een netbook of een mini-laptop is een laptop die speciaal geschikt is voor mensen die veel online zijn, of iemand die liever een compacte laptop wil. Gemiddeld is het scherm van een netbook z'n 10" precies groot genoeg om lekker op het net te surfen, maar ook groot genoeg om breedbeeld film te kijken. Prijs ligt tussen de 200 en 500 euro. 

Bekende netbooks zijn de Eee PC's van Asus

 

Budget Laptops (< € 500)

Budget Laptops zijn zoals de naam al doet suggereren  goedkope laptops, meestal rond of onder de  € 500. Een laptop hoeft helemaal niet duur te zijn, en een budget laptop is net zo goed als een normale laptop. Sorteer bij u favoriete webshop op prijs!

Bekijk hier een aantal budget laptops.  

 

Gaming Laptop

Gaming

Voor de fanatieke gamer is er uiteraard ook een geschikte laptop, let bij het kopen van een game laptop vooral processor en werkgeheugen, videokaart en zorg er ook voor dat deze niet overhit word. Ook raden wij aan een muis te kopen, in de meesten games speelt die veel lekkerder. 

Gaming Laptops kunnen aardig in prijs oplopen, bekijk hier een mooi overzicht. 

Video en Audio 

Ook voor de video en audio bewerkers is er een laptop, let vooral op de snelheid van de processor bij het kopen van je laptop. Ook geld hier, hoe groter het scherm hoe beter. Voor audio is het geluid ook belangerijk uiteraard.

 


Vorige pagina: Soorten Laptops
Volgende pagina: Disclaimer