Categories: Laptop nieuws
      Date: okt 10, 2008
     Title: Nieuwe notebook van MSI 

Iets nieuws hoeft niet altijd iets compleet anders te zijn en MSI onderstreept dat nog maar eens met haar meest recente notebook, de PR201. Deze schootcomputer heeft weinig schokkende eigenschappen, maar is wel robuust, compact, snel en biedt nogal wat opslagcapaciteit.

 Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, moet MSI gedacht hebben. Want de PR201 lijkt op het eerste gezicht een wat saaie laptop. Maar onder de motorkap treft men wel degelijk de nodige power aan. Zo zit er een snelle Intel Centrino 2 P8400 processor in en beschikt het apparaat over maar liefst 4GB geheugen. Niet overtuigend? Nou, voor een 12,1 inch laptop wel – en dat is de PR201.

 Deze kleine krachtpatser beschikt verder over een Intel GMA X4500 grafische versneller, een ingebouwde 2 megapixel webcam en bijbehorende microfoon, hdmi-aansluiting, een vingerafdrukscanner, een dvd-brander en een fikse harddisk van 320GB. Deze zakelijke laptop wordt geleverd met Windows Vista Business en weegt 1,8 kilo. Wat de prijs zal worden, is nog niet bekend.