Laptop kopen


Het kan lastig zijn te bepalen welke laptop je wil kopen, als je de advies pagina heb gelezen, en je wil weten waar je een laptop kan kopen ben je hier goed.

Misco - Degelijke service en sterke prijzen (tip!)
Dynabyte - Voordelig en snelle levertijd.
Otto - Grote collectie laptops.
Wehkamp - Mooie aanbiedingen!
Modern - Beste webwinkel 2010! 

 

Populaire Laptops

5 Tips bij het kopen van een laptop

Soort Laptop

Er zijn verschillende soorten laptops, wil je er een om te gamen of lekker een filmpje kijken? Zie hier een overzicht van soorten laptops en kijk welke bij jou past. 

Muis

Laptops hebben een 'touchpad' dit is even wennen, maar het werkt wel. Het mooie hiervan is dat je niet een stevig ondergrond hoef te zoeken voor een muis, het nadeel is; het werkt niet snel. Als je een verslag aan het maken ben gebruik je je muis amper, wil je een spelletje spelen? dan heb je zeker weten een muis nodig.

Internet

Het handige van een laptop is natuurlijk dat deze 'portable' is, het zou dus jammer zijn als je vast zit aan een netwerk kabel. Beschik je niet over een draadloos router in je huis? dan kan mobiel internet handig zijn. Anders is het aan te raden een combi-router te vinden die zowel draad als draadloos internet bied.  

Ventilatie

Het is helaas bijna onmogelijk om je laptop langen tijd koel te houden, vooral laptops die zware applicaties draaien ondervinden dit. De laptop gaat veel lawaai maken en word erg heet aan de onderkant, dit is zeer slecht voor de levensduur van een laptop. Draai je veel zware applicaties? Overweeg dan om een koeler te kopen. Wil je over-hitting voorkomen? Een idee is om iets onder de laptop te leggen zodat deze beter kan ventileren (zoals 2 onderzetters)

 


Vorige pagina: Laptop Vergelijken
Volgende pagina: Budget laptop kopen