Laptop kopen


10-10-08

'Horrorvlucht door laptop'


PERTH -  Het lijkt er op dat niet turbulentie maar de laptop van een passagier de oorzaak was van de Australische 'horrorvlucht' waarbij zowel volwassenen als baby's doodsangsten uitstonden en door het vliegtuig geslingerd werden.
Laptop nieuws
welkelaptop

Gisteren lieten experts van The Australian Transport Safety Bureau (ATSB) al weten dat ze een onregelmatigheid in het computersysteem van het vliegtuig hadden gedetecteerd. Daardoor dook het toestel plots met de neus bijna loodrecht naar beneden en vlogen de passagiers die geen gordel om hadden door het vliegtuig, meldt Het Laatste Nieuws

Nu is bekend geworden dat één of meer laptops aan boord de computers van het toestel mogelijk gestoord zouden hebben, melden Australische media. Recent ontdekte het ATSB al dat een draadloze muis een jumbojet van Qantas van koers deed afwijken. "Dat soort vragen zullen we zeker stellen aan de passagiers. Voorlopig blijft het een raadsel wat er precies gebeurde, maar de mogelijkheid van die laptopinterferentie wordt zeker niet uitgesloten. Wat we wel weten, is dat het toestel een tijdje zijn eigen ding deed", aldus een woordvoerder van het ATSB.


Vorige pagina: Laptop Vergelijken
Volgende pagina: Budget laptop kopen