Soorten Laptops


Voor iedereen is er een laptop, ben jij een gamer of een film-fan? Met een laptop zit je altijd goed. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten laptops verkrijgbaar. 

netbook

Netbooks

Een netbook of een mini-laptop is een laptop die speciaal geschikt is voor mensen die veel online zijn, of iemand die liever een compacte laptop wil. Gemiddeld is het scherm van een netbook z'n 10" precies groot genoeg om lekker op het net te surfen, maar ook groot genoeg om breedbeeld film te kijken. Prijs ligt tussen de 200 en 500 euro. 

Bekende netbooks zijn de Eee PC's van Asus

 

Budget Laptops (< € 500)

Budget Laptops zijn zoals de naam al doet suggereren  goedkope laptops, meestal rond of onder de  € 500. Een laptop hoeft helemaal niet duur te zijn, en een budget laptop is net zo goed als een normale laptop. Sorteer bij u favoriete webshop op prijs!

Bekijk hier een aantal budget laptops.  

 

gaming laptop

Gaming

Voor de fanatieke gamer is er uiteraard ook een geschikte laptop, let bij het kopen van een game laptop vooral processor en werkgeheugen, videokaart en zorg er ook voor dat deze niet overhit word. Ook raden wij aan een muis te kopen, in de meesten games speelt die veel lekkerder. 

Gaming Laptops kunnen aardig in prijs oplopen, bekijk hier een mooi overzicht. 

Video en Audio 

Ook voor de video en audio bewerkers is er een laptop, let vooral op de snelheid van de processor bij het kopen van je laptop. Ook geld hier, hoe groter het scherm hoe beter. Voor audio is het geluid ook belangerijk uiteraard.

 

Desktop vervangend 

Zoals de naam al doet denken. Een laptop die een volwaardige desktop PC kan vervangen word ook wel Desktop Vervangend genoemd. Deze laptops lopen al snel op in prijs door technologie. Deze notebooks hebben de snelste en beste componenten. En meestal ook veel hardeschijfruimte en een groot helder scherm.

 

Zakelijk 

Heeft u een notebook nodig voor zakelijk gebruik? Zorg er dan voor dat je het volgende heb; een hoogwaardig beeldscherm, aansluiting voor extern apparatuur, laag gewicht en een compact design. Ook is accuduur zeer belangrijk, want niets vervelender dan een lege batterij. Business-notebooks bieden vaak minder mogelijkheden op het multimedia gebied.

 

Basic

Zoekt u een kwalitatief goed model voor een lage prijs? Als u gewoon lekker wilt werken en u stelt niet te zware eisen op het gebied van games en multimedia, dan zijn de Instap-notebooks misschien wel wat voor u. Uitstekend om te internetten, e-mailen, social networking sites zoals Twitter, Facebook e.d. en kantoor toepassingen. 

 


Vorige pagina: Asus Eee PC 1008HA review
Volgende pagina: Mobiel Internet