Laptop Vergelijken


08-12-09

Dell Vostro V13 mini-laptop geintroduceerd


Dell heeft de Vostro V13, een zakelijke 13,3 inch mini-laptop geintroduceerd; de 1,59 kg lichte V13 beschikt over een zuinige Intel ULV-processor; een cd/dvd-drive ontbreekt.
Laptop nieuws
welkelaptop

08 december 2009 - Dell heeft de Vostro V13, een zakelijke 13,3 inch mini-laptop geintroduceerd; de 1,59 kg lichte V13 beschikt over een zuinige Intel ULV-processor; een cd/dvd-drive ontbreekt.

De Dell Vostro V13 is exclusief ontworpen voor kleine ondernemers die regelmatig onderweg zijn. De laptop weegt is daarom slechts 16,5 mm dun en heeft een gewicht van slechts 1,59 kg. Dankij een zuinige Intel ULV-processor verbruikt de Vostro V13 relatief weinig stroom, waardoor de accu relatief lang meegaat. Opvallend is verder de plaatsing van het display: deze zit iets verder naar voren dan op veel andere laptops, waardoor de scharnieren meer in het oog springen. De V13 is door deze versterkte zinken scharnieren en een behuizing van geborsteld aluminium wel prima en veilig mee te nemen. De Vostro V13 is leverbaar met Windows 7.

 

Door het ontbreken van een cd/dvd-drive is de Dell Vostro V13 te plaatsen in een tussencategorie tussen netbooks en notebooks. Handig voor zakelijke (en ook voor andere) gebruikers zijn de ingebouwde webcam en microfoon waarmee je online gesprekken kan voeren en videovergaderingen houden. Wat betreft draadloze verbindingsopties kan je kiezen uit 802.11g/n WLAN, Bluetooth of WWAN3. Data kan beschermd worden door gebruik te maken van optionele, volledig versleutelde harde schijven. De online back-uptoepassing Dell DataSafe beschermt bedrijfskritische gegevens en biedt de mogelijkheid om deze waar nodig te herstellen.

De Dell Vostro V13 is de eerste zakelijke mini-laptop van Dell met een ULV-processor, waardoor de accuduur zich kan meten met die van de gemiddelde netbook. Dankzij de mobiele breedband- en beveiligingsmogelijkheden is de V13 zeer geschikt voor zeer mobiele zakelijke gebruikers. Houd er wel rekening mee dat een ingebouwde cd/dvd-drive ontbreekt (uiteraard kan je wel een externe cd-rom speler aansluiten).

 De Dell Vostro V13 is vanaf 8 december verkrijgbaar in Nederland vanaf een prijs van € 399,- (plus levering en BTW) 

 

Met dank aan http://www.portablegear.nl/nieuws/7/141/10290/Dell_Vostro_V13_mini-laptop_geintroduceerd.htm 

 


Vorige pagina: Specials
Volgende pagina: Laptop kopen